Kirjoitellaanpa taas.

Lilli pääsi taas Ruskan kanssa toko-kenttään tutustumaan ja sai kehuja luonteestaan, vaikka monet ovatkin aiemmin rotuvalintaa hiukan hämmästelleet. Hymy
Luoksetuloa harjoiteltiin. Koulutusohjaaja piteli Lilliä, kun juoksin kauemmas. Lilli huusi ja rimpuili niin, että sitä oli melkein mahdoton pidellä. Sitten kun se pääsi lopulta tulemaan, juoksi hirmuisella vauhdilla luokse.
Lääkäriasemaan käytiin tutustumassa ja varattiin rokotusaika.  Lääkärin vaaka näytti 12.2 kg.

Tänään käytiin katsomassa oikeita PK-hoffeja mestaruuskisoissa. Vielä pitää Lillin kasvaa, ennen kuin voidaan alkaa hyppynoutoja harjoittelemaan. Ja kyllä se vauhdilla kasvaakin.
Lillin isiä ei tavattu, kun se oli mennyt metsään hommiin. Isin kasvattaja kylläkin, joka sanoi että Lilli näyttää ihan hyvältä.
Kisoissa päästiin totuttelemaan myös ampumiseen. Se ei Lilliä juuri huolettanut. Ensimmäiseen laukaukseen vähän säpsähti ja ihmetteli mistä se kuului, mutta toiseen ei reagoinut mitenkään. Sama toistui sitten useamman kerran. Eipä tuo ole oikein mitään ääniä ole muulloinkaan huomioinut.

Avustajakoira se on. Aina kun yritän jotain tehdä, on Lilli mukana touhuamassa. Yrittää jopa pidellä porakonetta, kun poraan tai ruuvaan jotain. Halkoja hakatessa Lilli kerää ja lajittelee halkaistut halot pitkin pihaa. Moottorisahaa sentään sain käyttää ihan yksin.